Sunday, July 19, 2009


Ozora 2009

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da po treći put za redom O.M.Community organizuje odlazak i povratak sa Ozora Festivala koji će se održati u Mađarskoj od 11-16. Avgusta 2009.

Obzirom da će ove godine mnogi od Vas posetiti i festival Aurora u Grčkoj od 19 - 24.Avgusta cilj nam je da uklopimo Vaše želje i naše mogućnosti i pomognemo odlazak i povratak i sa ovog festivala. Naravno zadatak nije nimalo lak jer je pauza između ova dva festivala samo 3 dana.


Izlazak u susret Vašim željama

Kao i prošle godine, pokušaćemo da kroz upitnik dođemo do informacija koje će nam biti potrebne da donesemo konačnu odluku oko datum polaska i povratka sa festivala. Na kraju posta nalazi se link za download upitnika koji bi trebli svi koji planiraju da idu sa nama da popune i pošalju na adresu moksha@artcommunication.rs. Upitnike poslati najkasnije do 5.08.2009 na naznačeni email kako bi mogli doneti konačnu odluku bar 3 dana pre polaska. Imajte na umu da će kroz upitnike biti definisani i načini komunikacije kao i naše, odnosno Vaše obaveze pre polaska. Rezultati će biti transparentni. Rok za predaju upitnika za sve koji žele da Vade grupnu vizu je četvrtak 28. Jul 2009. (Više informacija dalje u tekstu).

Cena povratne karte
Potrudili smo da ove godine cena karte ostane na istom nivou kao i prošle godine koliko god je to bilo u našoj moći. Obzriom na skok eura od oko 7%, cena povratne karte korigovana na 4300,00 din po osobi. I ove godine ostavili smo mogućnost da se rezerviše karte i u jednom smeru (odlasku tj. povratku) po ceni od 2150,00 din. Minimalni broj putnika za polazak ove godine iznosi 35. Detaljnije informacije oko uplate dobićete tokom naredne nedelje. Za sada ćemo kroz upitnik ostaviti mogućnost rezervacije mesta u autobusu, za sve one koji čekaju papire.

Grupna viza
Ove godine smo odlučili da svim drugarima koji putuju sa nama maksimalno izađemo u susret i troškove pripreme odlaska na festival svedemo na minimum. Obzirom da je pojedinačna viza oko 35 eura, naš predlog je da svi koji planiraju da idu samo na festival Ozora i da se vrate u Srbiji iskoriste priliku i uzmu grupnu vizu. Grupna viza je oko 5 eura po putniku. Osiguranje se takođe plaća ali je u pitanju manja cena nego kada se ide na pojedinačno osuguranje putnika. Za grupnu vizu je potrebno minimum 15 putnika i vadi se za 3-5 dana. Naravno na Vama je da skupite svu potrebnu papirologiju u zavisnosti od trenutnog statusa (student, radnik, nezaposlen, penzioner :) ) i da je predate nama a mi ćemo obezbediti grupne vize. Grupna viza važi samo za jedan ulazak i izlazak iz EU, tako da je savet za sve koji planiraju da idu na Auroru vade multipas vizu. Nije isključena mogućnosti da se organizuje grupna viza naknadno i za Grčku, mada je u ovom trenutno teško dati bliže informacije. Tokom sledeće nedelje pribavićemo sve neohodne informacije oko grupnih viza i osiguranja.

Drugari, Ovo bi bile sve informacije koje smo trenutno u mogućnosti da vam obezbedimo. Čim budemo u prilici da podelimo još informacija o turi Ozora 2009 javljamo se. Stay in touch!

Korisni Linkovi:
Potrebne informacije za vizu
Ozora Festival

Povežite se sa nama:
Obzirom na veliki broj informacija koji ćemo razmenjivati u narednom periodu naš savet je da se povežete sa nama na jedan od sledećih načina.

Download upitnika:
Popunjen upitnik pošaljite na moksha@artcommunication.rs

1 comment:

  1. Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

    ReplyDelete