Saturday, November 27, 2010

DJ Alek

DJ ALEK | Zenit Galaxy RecordsDJ BIOGRAPHY: 
Aleksandar Bernard, aka Dj Alek, rodjen je u Beogradu, 1986. godine. Prvi susret sa elektronskom muzikom doziveo je 2001. godine, kada je i odlucio da pocne ozbiljno da se bavi istom. Sa svojih 15 godina, na jednoj od par zurki, koje je do tada posetio, upoznaje Mandic Bojana aka Dj Manda i Borislava Bogosavljevica aka Dj Bogy i zajedno za njima osniva organizaciju pod nazivom "Om Community". Posle samo par domacih zurki koje su tada radili po klubovima u Beogradu, medju kojima su "Baron", "Fama", " Inkognito", "S.K.C.", "Basta Sava Centra", "Ex Lagoom", "Mehanizam" i dr., pocinju da dovode u goste strane artiste, gde takodje krecu sa organizacijom opan air zurki, ukljucujuci mesta kao sto su "Kosutnjak", "Beli Potok", "Tresnja" itd.
Takodje su bili angazovani i za crtanje platna i pravljenje dekoracija, koje bi na zurkama docarale pravu kulturu trance muzike.
Ovaj trio nastavlja da siri organizaciju, nakon cega se 2007. godine udruzuju sa jos jednom organizacijom, pod nazivom "Save The Rave" i zajedno osnivaju izdavacku kucu "Zen.IT Galaxy Records".
Takodje, ovaj talentovani muzicar radio je podrsku mnogim stranim imenima medju kojima su Avalon, Alienn, Atriohm, Encephalopatykus, Menog, Mubali, Kindzadza, Ectima i mnogi drugi.
Pravci kojima je ovaj DJ posvetio paznju su juznoafricki FullOn,Dark Psytrance i Tec Trance. Trance muzika mu je postala svakodnevnica i smatra da svoj zivot ne bi mogao da zamisli bez nje. Energiju, koju mu daje domaca publika, dozivljava kao jednu povezanost ljudi preko muzike.

MUSIC PREVIEW:

0 comments:

Post a Comment