Wednesday, February 2, 2011

Travelling Energy: Earth, Workshop no.7

Zenit Vas i ovaj put vodi na još jedno kreativno istraživanje, sada putem otkrivanja energija i njihovih povezanosti. U narednoj radionici planiranoj za naredni četvrtak započećemo serijal posvećen elementima koji odgovaraju centrima energije. Radioničari će i ovaj put imati slobodu u izražavanju i na taj način će doprineti da se veliki broj modelovanih elemenata sklopi u smislenu celinu. Materijali koji će biti korišćeni u ovoj radionici su: samolepljivi kolaž papir, vodena likra, providna folija, bela folija, drvena iverica i drugi.

Kompletan materijal sa ove i naredne radionice biće prezentovan na događaju planiranom na brodu "Kolos" 12.02.2011. na kojem će nastupiti italijanski duo Etnica & Pleiadians.

I da ponovimo još jednom, Travelling Energy: Earth, Workshop no.7 održaće se u četvrtak 03.02.2011. godine u prostorijama kluba xLagoom sa početkom u 18h. Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude koji žele da se uključe i da prikažu svoju kreativnost pošalju prijavu za učešće u ovoj radionici u vidu imena i prezimena na workshop@zenit-galaxy.com


0 comments:

Post a Comment