Tuesday, November 25, 2014

Kreativna Planeta Zenit Galaksije

Drugari, kreativna planeta Zenita vas poziva da učestvujete u radionici koja će se održati u petak i subotu, 28. i 29. novembra, sa početkom od 12 časova, u klubu Sioux.

U petak ćemo se baviti praktičnim radom i kreiranjem novih dekoracija koje će biti izložene na žurci u subotu.

U planu je izrada velike mandale, string-art-a, bavićemo se pravljenjem lampi, slikanjem, a želimo da čujemo i vaše ideje, kako bismo uznapredovali i napravili nešto novo.

U subotu će, pored praktičnog dela radionice, akcenat biti i na Zen.IT Galaxy Live JAM Session, gde pozivamo sve zainteresovane muzičare da se jave, ponesu svoj instrument i da zajedno sa nama učestvuju u jednoj ekspreminentalnoj svirci, gde ćemo pokusati da dobijemo novi, jedinstveni zvuk.

Participacija za učešće u radionici je 200 dinara. Na ovaj korak smo se odlučili jer je za kvalitetnu organizaciju radionice neophodno nabaviti dovoljno materijala i opreme za svakog radioničara, u trenutku kada pokušavamo da oživimo scenu pravog, psihodeličnog audio-vizuelnog iskustva. 

Za radionicu se možete prijaviti putem sledećeg linka.


8 comments:

  1. Hello sir, your web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us.
    i also found some helpful sites like yours.

    Emi Calculator for Home Loan
    Emi Calculator for Car loan
    Emi Calculator for Personal Loan
    Emi Calculators for Education Loan
    Emi Calculator for Two Wheeler Loan
    Emi Calculator for Credit Card Loan

    ReplyDelete