Tuesday, April 5, 2016

Zenit Galaxy Spring Party



Proleće je kročilo u našu prestonicu i priroda se polako budi. To nam govori da ćemo uskoro izaći iz naših pećina. Ali, dok temperature ne dostignu željeni nivo, moramo se još jednom okupiti između zidina našeg istorijskog grada, i izđuskati kako dolikuje.

Posle kraće pauze, donosimo vam nove vesti o našim predstojećim aktivnostima. Dakle, posle 6 godina imaćete priliku da slušate jednog od najtraženijih umetnika iz dobro-nam-poznate danske izdavačke kuće.

Zahvaljujući klubu Sioux, i vrednoj ekipi, 16. aprila uživo će nastupiti Encephalopaticys | Parvati Rec. iz Makedonije! A sa Vaskom, u goste nam dolazi i Mihail poznatiji kao Oak Tales | Underground Safari. Što se tiče domaće DJ podrške, pored standardne ekipe, imaćete priliku da slušate našu mladu talentovanu, a pre svega dobru prijateljicu, Ivanu poznatiju kao Solar Kid | TesseracT studio.

Da vam ne bismo odmah otkrili sve, pratite nas radi novih obaveštenja. A za one koji već znaju šta da očekuju, i ovoga puta ćemo se maksimalno potruditi da nam 16. april ostane u lepom sećanju.

Cover nacrtala Kristina Markovic.




0 comments:

Post a Comment