Thursday, November 24, 2016

GOA Experience vol.5 at Plastik, 25.nov



Suntrip Records boss playing 5 hours pure GOA madness set !

Priča o ANOEBIS počinje 1998. godine, kada je otkrio goa-trance. Bio je toliko uveren u tu vrstu muzike da je momentalno kupio sve diskove koje je mogao u tom trenutku da nađe. Veoma uskoro imao je oko 200 diskova, što je rezultiralo prvim DJ setom za doček 2000. godine. U to vreme nije miksovao sam, nego je većinu svojih nastupa radio b2b sa svojim prijateljem Dave-om (DJ Paprika) pod pseudonimom PaprikanoebiS. Od 2001. kreće da radi samostalno, i manje više skoro svakog vikenda.

Prve godine novog milenijuma bilo je teško, jer je u tom periodu bio jedan od poslednjih DJ-eva koji su puštali melodic goa trance. Zbog prevelike ljubavi ka ovom muzičkom pravcu u saradnji sa svojim prijatljem (Mars/Fabien) pokreću svoju vlastitu izdavačku kuću Suntrip Records. Ne mnogo nakon toga kreće ponovno rađanje goa-trance zvuka u Belgiji, kao i u drugim zemljama širom sveta, a kao rezultat toga mnoštvo old/new school goa-trance žurki. To je značilo malo sna za Anoebisa ali mnogo radosti. Isti intezitet ljubavi prema ovom pravcu prisutna je kod ovog DJ i dan danas.

Naravno, goa-trance je nekako prirodno došao u epicentar njegovog interesovanja, ali pored toga, takođe možete čuti i forest trance i ambient na njegovim nastupima, iako je goa-trance uvek u najvećem fokusu.

Sa nastupima u preko 450 žurki definitvno spada u najaaktivnije goa-trance DJ-eve u svetu. Do sada je nastupao u Belgiji, Izraelu, Japanu, Brazilu, Španiji, Finskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Engelskoj, Francuskoj, Portugalu, Nemačkoj, Švajcarskoj, Češkoj, Švedskoj, Norveškoj i Holandiji.

suntriprecords.com

23:00 - 01:00 DJ DaPEACE soundcloud.com/dapeace
01:00 - 06:00 ANOEBIS soundcloud.com/anoebis


Karte za GE5 prodavaće se na ulazu kluba Plastic po ceni od 600 RSD.
Za sve oni koji žele da partijaju dva dana, u WinWin Shop radnjama možete kupiti jedinstvenu vikend kartu po ceni od samo 999 RSD.

Petak: GE5: Anoebis long dj set

Subota: ≡ Ticon ≡ Zyce ≡ Float ≡ Vertex ≡ Stole ≡ 26. Nov at Plastic

Vidimo se na dancefloor-u! \ ^_^ /


0 comments:

Post a Comment