Friday, January 27, 2017

ATMA at club Mehanizam 28.01.2017.



SAVE the RAVE Tribe
presents ::

POSEIDON XI-th B-DAY PARTY
psychedelic trance event

klub MEHANIZAM

Guests ::

ATMA
BMSS Records | Austria
_____________________________

Andrei Oliver Brasovean je jedan od pionira elektronske muzike u Istocnoj Evropi.
Rodjen je u Transilvaniji, sa stalnim prebivalistem u Austriji, poceo je da stvara tehno muziku 1991. godine. Nekoliko godina kasnije je prebacio fokus svoje produkcije na trance i psychedellic muziku.

Poznat je sirom sveta po svom jedinstvenom stilu i svojim nastupima. Sa preko 26 godina iskustva u polju muzicke produkcije, stotinama nastupa uzivo na tehno i trance sceni, Atma je postao jedno od zapazenijih imena elektronske muzicke scene.

Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu u produkciji razlicitih muzickih stilova, Atma je razvio potpuno jedinstven stil trance muzike. Duboke melodije, savrsene harmonije, psihodelicni zvuci i jaka bas linija su njegove definicije trance dance muzike.

Nakon veikog uspeha njegova prva dva albuma "Beyond Good and Evli" i "The Secrets of Meditation", Atma se vratio sa potpuno novim albumom, "Music Revolution", koji je izdat leta 2010.

Pored svog trance projekta, Atma radi i kao kompozitor komercijalnim bendovima (house, techno, dance, pop, rock, hip hop...), a takodje i kao producent filmske muzike.

Sto se tice medjunarodne scene, svirao je na festivalima i zurkama sirom sveta: Dubai, Nemacka, Svajcarska, Austrija, Italija, Bugarska, Rumunija, Makedonija, Srbija, Cile, Slovacka, Ceska, Poljska, Madjarska, Portugal, Rusija, SAD, Grcka, Turska, Spanija...


TIME TABLE ::..

23:00 - 02:00 <> ANTA | SAVE the RAVE

02:00 - 04:00 <> ATMA | BMSS Records | Romania

04:00 - 06:00 <> RAVER | SAVE the RAVE

06:00 - ???? <> PURA | SAVE the RAVE |  Zen.IT Galaxy


Visuals and Decorations ::
Zen.IT Creative Society

Zbog kapaciteta kluba, broj karata je ograničen na 300!

Karte ce se prodavati na ulazu kluba po 1000 RSD.

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝

FACEBOOK EVENT LINK



0 comments:

Post a Comment