Thursday, March 1, 2018

Psychedelic Chilldown 2 at KC Lab, Novi Sad 04.02.2018



Prijatelji Džungle, vreme je za odmaranje!
Kao i prošlog puta, Jungle Island ekipa vas čeka u prostorijama Kulturni Centar LAB, da zajedno provedemo još jednu nedelju u maksimalnom čilu, uz lepu muziku i još lepše radionice!

Ovaj put druženje počinjemo u REGGAE fazonu, gde će vas Buba Oalila, poznatija kao Herbal Queen, zagrejati sa najfinijim Roots Reggae i Psy Dub trakama!
Nakon laganog rege opuštanja, krećemo da plovimo šamanskim frekvencijama do samog kraja eventa, sa našim gostima iz Beograda, poznatijim kao Pura i Dj Andjela.

Za sve koji ogladne, imaće priliku da probaju veoma ukusnu hranu iz Ananda Vegan Restauranta, sa kojima smo se dogovorili da isprate ovaj događaj svojim specijalitetima, kako bi ova promocija mira dostigla jedan viši nivo. Bilo da ste vegan ili ne, nećete moći da odolite svakako! :)

Ceo događaj stream-ujemo, te ako niste u prilici da dođete, uključite se lajv.

Ideja je nastala iz želje da kultura ambientalne muzike, koja predstavlja velik deo psihodelicne scene, zaživi u Novom Sadu i šire. Tako smo odlučili da je posle celog vikenda partijanja i naporne radne nedelje, najbolje čilirati uz laganu muziku, dobro društvo i neke kul zanimacije i radionice za opuštanje moždanih vijuga :

- Izrada dekora
- Video Mapping
- Pletenje Dreamcatcher-a
- Bojenje Mandala
- TBA

Obezbedićemo sav neophodan materijal, ali savetujemo da ponesete sve što mislite da će vam biti potrebno da biste se najbolje izrazili.

***Najkreativnije radioničare nagradićemo kartama za naš sledeći event,

koji spremamo za 17. Mart >>> Psychedelic Meltdown / Reversed Logic live @ K9 Station !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*Ovog puta upad će se plaćati 150 RSD, kako bi se pokrili troškovi

organizacije eventa, ne zamerite. Cene pića u KC LAB-u su više nego

friendly, dođite da se zezamo!

0 comments:

Post a Comment