Wednesday, May 30, 2018

Burn in Noise Live@ Petrovaradinska tvrdjava



Jungle Island vam sa ponosom predstavlja "Psychedelic Sundown", vrhunac ovogodišnje Džangl sezone, gde pravo iz Brazila u naš grad doleće Burn in Noise da zajedno napravimo jedno neponovljivo zezanje na tvrđavi!

Prvi put u Novom Sadu ovaj veliki umetnik imaće priliku da se pod otvorenim nebom druži sa vama i sačeka jedan magičan izlazak sunca .

Čućete deo njegovog novog albuma, koji izdaje za NANO RECORDS, zajedno sa Imaginarium Live nastupom, kao i neke od sjajnih DJ setova koje vam spremaju Dj Lector, Zarma, Fidel [Stara Škola] i Lyabidelic.

Zvuk i rasvetu nam donose momci iz Audiolab - Sound Reinforcement / Stage Productions, tako da smo sigurni da tu nema greške!

Potrudićemo da ambijent učinimo što više nalik na našu Džunglu i zajedno sa dekorom i mappingom napravimo jednu unikatnu celinu, kako biste doživeli potpuno iskustvo psihodelične kulture i napravili vama i našem gostu iz Brazila jednu noć za pamćenje!

Kao i do sad, čeka vas spektakularni Fireshow by Ana, ovog puta sa još više vatrenih igrački, te će zajedno sa animatorima (koje ćemo naknadno najaviti) činiti deo atmosfere na dancefloor-u.

Očekujte dobru muziku, šarene vizuale i odličan provod!

+možda after negde? :P

Ako niste imali prilike da se upoznate sa likom i delom iza kojeg stoji Burn in Noise, ovaj klip govori više od reči :D >> https://youtu.be/0GJDQ9d4lyE


Spremajte se polako,

Vidimo se u Džungli,!!


______________________________________________________________

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u prostorijama Kulturni Centar LAB od 01. juna .

Do početka događaja možete ih nabaviti po ceni od 800 rsd, dok će
cena na ulazu biti 1000 rsd.

*Za najbrže postojaće ograničen broj ulaznica sa 40% popusta po ceni od 600 RSD

Takođe, u planu su nam neki promo događaji na kojima imate priliku da dobijete ili osvojite ulaznicu, pa zapratite Jungle Island stranicu ili nas dodajte na Jůñglẹ Ișlañď za više informacija.

**Zamolićemo vas da se potrudite da ulaznice nabavite pre početka događaja, kako bismo mogli da se pripremimo shodno količini ljudi i izbegli gužve na ulazu.


0 comments:

Post a Comment