Sunday, July 8, 2018

Gaia Experiment Trance Stage Exit 2018




















Gaia Experiment Trance Stage Exit 2018

12-15th July.

Na istorijskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, među visokim zidinama i u rovovima, EXIT festival svake godine predstavi bogat program na više desetina zona i bina, a jedna od njih jeste već kultna Gaia Experiment Trance bina na kojoj je i ove godine osiguran odličan provod uz nastupe izvođača kao što su Anthill, Ectima, E Clip, Flegma, Imba, Imaginarium, Kala, Kundalini, Lunar Dawn, Makida, Sarmati, Species, Tesla Principle, Vertex i Zyce, ali i setove imena među kojima su Aquapipe, Fidel b2b Mozza, Human Asteroid, Kimo, Manda, Miloš b2b Eddy, Masala, Pura, Psychosis, Stole, Tiann i Zarma!
Kroz obojeni četvorodnevni program i pregršt pozitivnih vibracija, publika EXIT festivala imaće priliku da na ovoj bini čuje i prisustvuje impresivnim audio-vizuelnim nastupima uz visoku rezoluciju i neverovatan dekor i zvuk. Psy-trance sam po sebi ima jaku energiju i više je od muzičkog žanra – predstavlja kultorološki fenomen i aktivizam koji svoje poruke prenosi kroz ples, razmenu emocija i međusobno poštovanje različitih stavova, dok ih u isto vreme spaja dobro poznatim sofisticiranim zvukom. 
Pojam “gaia” na starogrčkom znači “zemlja” i prikladan je naziv za ovu binu u okviru EXIT Freedom poduhvata, jer srž psy-trance pokreta je ideja da jedina stvar koje čovečanstvo ne sme da zaboravi, kao deo planete Zemlje, jeste da čini zajednicu koja ima obavezu da čuva tu istu Zemlju, kao što je ona čuvala njih dok smo odrastali. Ideja slobode prožima se kroz sve kutke, tunele i rovove EXIT festivala, te će i ekipa zadužena za vrhunski provod na Gaia Experiment Trance bini, nadahnuta pravim vrednostima, publici pružiti impresivni psy-trance show i usput predstaviti fenomenalne inostrane i domaće umetnike audio-vizuelne radinosti.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu a ulaznice su dostupne na: www.exitfest.org


0 comments:

Post a Comment