Monday, April 29, 2019

Psychedelic Gardens @ KC LAB, Novi Sad 05.05 2019.



Džungla vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja jednog od najuticajnijih artista ambijent i trens muzike i ujedno prvog inostranog izvođača koji će nastupiti na Jungle Island chill okupljanjima.
Poreklom iz Francuske, Suduaya će se prvi put u Novom Sadu predstaviti sa specijalnim lajvom u trajanju od 3 sata! Pored brojnih traka izdatih za Altar Records i performansa na svetski poznatim festivalima poput Samsare, Dakini i SUN festivala, njegove trake mogli ste čuti u velikom broju ambient setova koje ste slušali.

Na početku eventa dočekaće vas Pura i Acoustic Tree sa kombinacijom lajv instrumenata i nekih mnogo opuštajućih traka.
Celokupno dešavanje završiće jedan od rezidenta Džungle, kojeg ste do sad slušali na skoro svakom chill dešavanju sa različitim repertoarom.

Cilj Psychedelic Gardens eventova je upoznavanje publike sa muzikom koju do sad u Srbiji nije imala prilike da čuje, praćene programom koji uključuje sađenje biljaka, eko radionice i vege klopu Čekamo vas u nedelju @ Kulturni Centar LAB da zajedno odmorimo od vikenda uz najkvalitetniji
ambijent koji je Novi Sad čuo do sad!

Događaj je zamišljen pod otvorenim nebom, ali u zavisnosti od vremena i prilike, potencijalno ga mrdamo unutra, sa sve biljkama.

Upad 250 rsd

Sav prihod sa ulaza odlazi u ruke izvođača, support!

VIDIMO SE U DžUNGLI !

>> FACEBOOK EVENT LINK

0 comments:

Post a Comment