Wednesday, October 23, 2019

TEBRA at Daily RAVE, Opening Season, KPTM Feel It



Konačno "Daily RAVE" sezona počinje!!!
Prvi gost za pultom je Tebra, poznatiji publici i po drugim projektima kao što su Freaked Frequency i Molok. TEBRA projekat baziran je na balkanskoj etno muzici, mirnijeg tempa, kako dolikuje otvaranju sezone. Takođe, gosti su:  Zarma / NS / Jungle Island / i Pura / Zen.IT Galaxy / kao i domaćini DJ Cheda & DJ Vučko.

TEBRA / TesseracTstudio / Ritual Records /

PURA / Zen.IT Galaxy 
ZARMA / Jungle Island
VUCKOTesseracTstudio 
CHEDA / TesseracTstudio 

Studio "KPTM je Radio" / četvrtak 24/10 (18h - 01h).
 Karte možete kupiti isključivo na blagajni studija.
18h - 19h = 500 rsd. - od 19h = 600 rsd.
 Bašta je zastakljena i zaštićena od svih vremenskih uslova.


Novi koncept "Daily Rave" 2019. sezone:

● Daily RAVE-ovi se održavaju kao i do sad, u okviru programske šeme studija "KPTM je Radio" - jednom mesečno, narednih deset meseci, prve ili druge nedelje u mesecu, ostavljamo da to bude fleksibilno.
●Daily RAVE predstavlja svoju emisiju " Sa nama u četvrtak", gde razgovaramo sa predstojećim gostima - umetnicima, na teme muzike, festivala, ličnih iskustva, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Emisiju možete pratiti online na: http://kptm.rs.
Sačuvajte link!!!
●Jedan deo sezone - zimski period, posvećujemo našem label-u TesseracTstudio ali i drugim gostima koji nastupaju, dok se u drugom delu sezone bavimo festivalima, kako domaćim, tako i inostranim.
●Očekujte puno dobrih projekata, lokalnih ali i worldwide, uz našu želju da vam dočaramo osećaj prelaska dana u noć. FEEL IT!

FB EVENT LINK


0 comments:

Post a Comment