Sunday, January 26, 2020

Tribal Island with Klaada LIVE at KC LAB 02.02.2020


Džungla je ovaj tmurni februar odlucila da otpocne jednim tropskim ritmom, cekaju nas 2 LIVE performansa, jedan VINYL set i jedan DJ set, praceni umetnickom izložbom, LIVE printanjem majica i jednim interesantnim shopom.
Puno je prošlo od naše poslednje Chill bleje @ Kulturni Centar LAB i nakon višemesecnog duskanja, odlucili smo da je vreme da vam predstavimo jedan mirniji projekat:


Muzicki program:

Klaada (LIVE)
Gostujuci producent i DJ iz Hrvatske, cije trake se mogu opisati kao orijentalni dub, psychill i ambient, prvi put dolazi u Novi Sad da nas pocasti nekim sjajnim numerama koje se nalaze na njegovim albumima "Breaking the Cycle" i "Antipodes Of The Self-Conscious Mind".
YOUTUBE
SOUNDCLOUD

Acoustic Tree (DJ Set + LIVE)
Violinista i DJ Nenad Kecman, poreklom iz Zrenjanina, ciji su nastupi mešavina elektronske ambijentalne muzike i sviranja violine.
YOUTUBE 
SOUNDCLOUD

Mita / Zen.IT Galaxy Rec. (Special VINYL set)
Dugogodišnji prijatelj Džungle, od nedavno prebacio se na vinyl i donosi nam jedan sjajan closing set, gde ce zavrteti ploce sa potencijalnim podizanjem dinamike u završnim momentima. :D
SOUNDCLOUD

Shkomadji(DJ Set)
Rezident Džungle i stari posetilac naših dogadaja, otvorice druženje jednim magicnim DJ setom, laganim ritmom i mekanim melodijama.

Umetnicki program:

Myth of Creation - Visionary Art Union - Izložba umetnickih radova
Pozvali smo nekoliko lokalnih umetnika kako bi vizuelno upotpunili ovaj doživljaj i dolaze nam iz 3 razlicita grada u Srbiji da predstave svoje kreacije.

Marko Mitrovic (Beograd)
Vesna Leibowitz Art (Niš)
Dusan Cavic (Ruma)

Smudge Custom Screenprints- Live print majica i aksesoara
Lokalna štampraija sa kojom imamo dugogodišnju saradnju, poseduje pokretnu aparaturu za printanje radova na majice, cegere, tkanine na licu mesta, pa ponesite majice na koje  .

Quartz Weaver shop
Marko Boho, takode dugogodišnji prijatelj i saradnik organizacije, bavi se rucnom izradom nakita i ukrasa, koji ce na ovom dešavanju izložiti svoje rukotvorine.

Želimo vam još jedan prelep chill, vidimo se u Džungli! ?

Upad: 300 rsd

0 comments:

Post a Comment