Friday, November 4, 2022

Reversed Logic & Stara Škola DJs

Stara Škola org:

PSYCHEDELIC EVENT

Klub FAX
Улица Цара Душана 13, 11158 Београд, Србија
Petak 04.11.2022. - 22h -05h

Život - kao splet savršenih okolnosti generisan u kosmičkom haosu, do dana današnjeg postavlja pitanja koja daju ražličite odgovore.

Metaforički rečeno, kao wunderkind odgajan i vaspitan od religije i nauke, po zakonima univerzuma, a sa prebivalištem na planeti Zemlji, život je vožnja privilegovanih i priča koja se piše u trenutku. Beskonačna vrednost svake jedinke sa nezaustavljivom voljom ka nastanku i opstanku je potreba da se zaštiti po svaku cenu, a životno iskustvo je nemoguće opisati samo rečima :)
Svedoci smo realnosti koja se promeni u trenutku, s' toga smo rešeni da sreću konzumiramo što je češće moguće, i da je širimo međusobno 😉
U to ime, logički se nameće sledeći događaj u režiji STARE ŠKOLE u klubu koji će po prvi put u petak 4. novembra otvoriti vrata Psy Trance-u!
KLUB FAX se nalazi u Ulici Cara Dušana 13 na Dorćolu, a poseduje izuzetan zvuk, turbo ventilaciju i čvrst šank :)
Što se muzičkog programa tiče, dolazi nam naš projekat REVERSED LOGIC / Digital OM Records. Momak već dobro poznat kako domaćoj, tako i stranoj publici, prezentovaće nam neke nove dance floor bomb trake!
Spremnu DJ podršku čine FIDEL, MANDA i MITA, a u čast uspešne četvorogodišnje saradnje, Mita postaje punopravni član Organizacije i tim povodom će zatvoriti žurku sa dvočasovnim setom!

Pozvani ste - dobrodošli, da zajedno mrdamo kukove i čuvamo najmilije :)

Live:

REVERSED LOGIC / Digital Om Records

Support:
Stara Škola DJs
Fidel - Manda - Mita
Nexo Sound!

Timetable:
22:00 - 00:00 Fidel
00:00 - 01:30 Manda
01:30 - 03:00 REVERSED LOGIC
03:00 - 05:00 Mita

Karte na ulazu kluba po ceni:
od 22h do 23h 600RSD
od 23h na dalje 800RSD

Pažnja, pažnja. Daje se na znanje! Klub se nalazi ispod Fizičkog Fakulteta. Cara Dušana 13. Dorćol. Velika zgrada ne može da se omaši. Kad stigneš i pomisliš nema šanse da je ovde e baš tu. Čim zakoračiš na glavni ulaz odmah levo vrata dole. Sidješ i tek tu nema greške. Levo kafana, desno klub sa kršnim ali ljubaznim momcima obezbeđenja i našom muzom Vesnom na kartama. Vidimo se vcrs od 22h.


Ivan Jovičić je rodjen u Pančevu (1985). Za trens je počeo da se interesuje  (2000), u to vreme pravi sa kolegama organizaciju pod imenom Medikament. (2010) sa svojim životnim saputinkom Jovanom Totom pravi psy progresive projekat  Middle Mode koji postaje svetski poznat.  Ivan je istraživao različite ideje i pristupe u produkciji psihodelične muzike i nakon tog eksperimentisanja stvorio je Reversed Logic projekat, koji donosi i pedstavlja brži i dinamičniji stil psihodelične muzike. Muzičke okvire prebacuje na uvrnutu psihodeličnu / šumsku stranu a istovremeno negujući snažan Goa vibe koji se oseti i živi u njegovim lidovima i melodijama. Sa ova dva projekta Ivan obilazi celu zemaljsku kuglu, upoznaje različite kulture i prezentuje svetu našu. (2020) Radi na novom solo Twigiliht projektu Mind Disturber sa kojim je imao nekoliko nastupa po Srbiji u org Stara Škola družine. Ivan  je pored velikog uspeha koji je napravio u svojoj karijeri ostao prizeman, prirodan i uvek nasmejan. Nije bilo lako odbraniti se od tolike potražnje na tržištu neženja. Godinama je mamio uzdahe lepšeg pola svojstvenom harizmom. Studio je ugrejan, očekujte uskoro nove poslastice koje nam ovaj dečkonja sprema.

Fidel je rođen u Pančevu, Srbija (1981). Sa psaj trensom dolazi u dodir daleke (1997) na Tehnokratijinoj žurci u Apolu. Trebalo je samo još devojka da ga uvede u čuveni klub Industriju (1998) gde se uz pomoć Xperiment i Intellect ekipe muzički pronalazi. Dugačak je put od njegovog upoznavanja sa tim svetom do prvog nastupa. Radio je brdo poslova od kopanja septičkih jama, zidanja poljskih wc-a, restauracije antičkog nameštaja, toplotne izolacije, uzgoj bukovače i šitake, arheoloških iskopina pa do organizovanja prve psychedelic žurke (2015). Na njegovu veliku žalost (tad se činilo radost) prva žurka u njegovoj režiji je prošla dobro i on pravi životnu grešku okupljanjem ljudi po okriljem Stara Škola org. Tek tad shvata koja skupina ludaka hara scenom. I pored siline mraka i utopije koju spoznaje u narednom periodu to ga nije odgovorilo od njegove ideje da kvalitetom probija zdravu priču. Ugošćena su najveća imena psy kulture, organizovan festival Nature Sound i preko 30 open air i klupskih žurki. Sa godinama kipa se iskristalisala a njegovi setovi su napredovali. Ispred njegovog imena je pored direktorske titule dodeljena DJ.
(2022) Kreće nov ciklus za družinu Stara Škola tako i za samog Fidela. Osmeh na licima i đuskanje uz dobre ritmove je ono što ga motiviše da pegla dalje!

Manda je rođen u Puli, Hrvatska (1986). Od 1993. živi u Beogradu, Srbija. Psihodeličnu trens scenu upoznaje 2001. godine, a njegova DJ karijera počinje 2003. godine. Voli da zavrti skoro svaki žanr psihodelične muzike. 2010. godine se pridružuje Tesseract Studiu. Poznatim proizvodjačima zvuka i dizajna iz Srbije. Za proteklih 19 godina učestvovao je u organizaciji četiri festivala u svojoj zemlji i mnogim žurkama sa poznatim umetnicima iz celog sveta. Takođe se bavio i mnogim drugim aktivnostima, kao što su multimedijalne radionice, dekoracije žurki, šatl busevi za velike događaje... 2012. godine, sa svojim timom osniva sopstvenu izdavačku kuću pod nazivom Zen.IT Galaxy Records. 2016. godine, nakon sastanka sa direktorom Stara Škola org. u čuvenoj poslastičarnici Shugar And Spice postaje punopravni član organizacije. Fractz je njegov muzički projekat.
Manda veruje da su jedinstvo, ljubav i čista energija najmoćniji na podijumu za igru, pa ga upoznajte tamo i igrajte kao da niko ne gleda ~`~

Mita je rođen u Beogradu, Srbija 1991. godine. Psychedelic trance kultura je ušla u njegov život 2006. godine a svoju DJ karijeru započeo je 2011. godine kao član Zen.IT Galaxy org. Pravci koje preferira su psychedelic trance, forest, dark progressive, dark psy, ambient, experimental… ali naravno muzika koju pušta i svaki njegov set zavise od dnevne ili noćne prilike, publike i energije na trance-flooru.
Mita je kao deo ekipe NVO “Zen.IT Creative Societi” uspešno organizovao nekoliko eko muzičkih festivala i raznih kreativnih i edukativnih radionica. Od 2022. godine član je Stara Škola Org. sa kojom je uspešno sarađivao duži niz godina. Nastupao je na brojnim žurkama i festivalima, kako u zemlji tako i van njenih granica. Imao je tu čast da deli pult sa velikim imenima pychedelic trance scene iz čitavog sveta. Trenutno radi na svom samostalnom muzičkom projektu "Thespian".
Pored DJ karijere Mita je profesionalni glumac. Diplomirao je glumu 2014. u Novom Sadu i član je ansambla Srpskog narodnog pozorišta.


0 comments:

Post a Comment