Thursday, July 8, 2021

Gaia Trance Xperiment

 

Gaia Experiment Trance Stage


Pozdrav drugari, nakon duge globalne pauze došlo je vreme da se ponovo ujedinimo i proslavimo život!

EXIT Festival 2.0 CELEBRATE LIFE slavi svojih 20 godina postojanja od 8. do 11. jula 2021. godine, i garantuje jedno veoma emotivno izdanje na magičnoj tvrđavi u Novom Sadu.

Kako smo do sada navikli, sa najvećim zadovoljstvom instalira se i neizbežna psytrance stanica Gaia Experiment Trance Stage u jednom masivnom rovu veličanstvene Petrovaradinske tvrđave.

U prvom talasu najave odgovornih za upravljanje mešalicom na gore pomenutoj platformi, biće zaduženi sledeći esencijalni radnici sa domaće scene, a oni su: Ectima, Flegma, Hardy Veles, Imaginarium, Magnetik, Modern8, Pion, Species, Zyce, Albert, Aquapipe, Buca, Cheda, Dapeace, Filip Nikolajević, Lazanya & Lyabidelic, Manda,Mozza, Pura, Tetoure, Stole, Vlada, i Zarma.

Digitalno doba donosi inovacije, kako u svetu, tako i na domaćem, a svetskom EXIT Festivalu 2.0, i u tom kontekstu ulaznice će biti dobavljive i kripto valutom Bitcoin.

Pozvani ste-dođite, da zaigramo i pošaljemo jaku poruku o saniranju i čuvanju našeg jedinog planetarnog doma, kojem je u poslednje vreme to preko potrebno.

Vidimo se na đavi Gajanci!


EXIT 2.0 | Official Event





0 comments:

Post a Comment