Friday, February 23, 2018

Psychedelic Meltdown / Reversed Logic live @K9 Station


PAŽNJA DRUGARI IZ DŽUNGLE! :D

Sledi jedno opasno zezanje >>>

Početkom januara imali ste priliku da se družite sa Rezonantom i nekima od naših poznatih lokalnih DJ-eva. Nakon pauze od 2 meseca, zimi dolazi kraj i vreme je za jedno pravo prolećno O TA PA NJE!

Psychedelic Meltdown, na čelu sa Reversed Logic, je događaj na kome topimo poslednje parčiće leda, spremamo se za leto i povratak u Džunglu.

Celo zezanje dižemo za koji nivo sa još kvalitetnijim zvukom, još više ludih dekoracija, mnogo mapinga i Aninim dobro poznatim fireshowom!!

Kao podrška, iz Beograda nam u goste dolaze DJ Mozza, DJ Manda / Fractz , Pura i DJ DaPEACE, koje ste imali priliku da čujete na raznim Jungle događajima prethodnih godina, tako da znate otprilike koji haos vas čeka, ništa ne moramo da vam pričamo :D

*Za warmup ovog puta biće odgovorna jedna mala, ali veoma opasna devojčica, kojoj će ovo biti prvi nastup, a gde će vas zajedno sa svojim mentorom Dj Lectorom, fino zagrejati i razmrdati. Ne propustite prvi nastup ovog budućeg Jungle HEADLINERA! ♥

LINEUP INFO @ goo.gl/VDqGpN


Vidimo se u Martu @ K9 Station!!! Voli vas Džungla

________________________________________________________________________________________________________


CENA ULAZA:

600 RSD pre 00:00
600 RSD nakon 00:00 takođe

*Pošto ste se prošli put žalili na vrućinu, odlučili smo da je najbolje ograničiti ukupan broj karata na 450, kako bi svi imali mesta da đuskaju i osećaju se prijatno, molimo vas sve da što ranije dođete, kako biste izbegli gužve!

Događaj počinje u 21:30 i završava se u 5, ali po običaju, ne stajemo dok nas ne zamole! :D


0 comments:

Post a Comment